mellem hav og fjord

Om

Oplev Brovst

9460-Brovst er et fantastisk smukt sted hvor der findes adskillige attraktioner og aktiviteter.

Oplev lokalområdet

Denne sides formål er at promovere vores dejlige by, både til gavn for nuværende beboere – men også potentielle tilflyttere.

Brovst har en bred vifte af forskellige butikker og forretninger i området, vi håber at denne side kan være med til at åbne folks øjne, samt opfordre til at handle lokalt.

Vores fantastiske egn er præget af noget af det skønneste natur, med en enestående beliggenhed tæt på både hav og fjord.

Vær med til at dele budskabet via Facebook så andre også kan få glæde af hvad Brovst har at byde på. God fornøjelse, med at Opleve Brovst!

https://www.youtube.com/watch?v=NqWu4jUVdKA&t=2s
mellem hav og fjord

Oplev den fantastiske natur

Brovst har en fantastisk placering, når det kommer til naturoplevelser. Vesterhavet såvel som idylliske skovområder ligger inden for cykelafstand, og der er rig mulighed for, at I som familie kan få en masse naturoplevelser sammen.

2781

Indbyggere

1875

Grundlagt

873

Kommuneareal

Oplev Brovst

Kontakt
Jernbanegade 8
9460 Brovst

Web: edc.dk/brovst
Telefon: 98 23 24 44
E-mail: info@oplevbrovst.dk

Vil du høre mere om
livet i Brovst?

Vi kender alt til Brovst og de muligheder, som du har fået for at bygge et liv med din familie i det nordjyske. Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil høre mere om, hvad Brovst har at byde på for dig og din familie.

Kontakt os her