mellem hav og fjord

Herregården Bratskov

Den smukke herregård Bratskov har en central placering i Brovst og bliver i dag anvendt som både kulturhus og turistkontor.

Oplev Herregården Bratskov

Ved juletid bliver Herregården Bratskov tryllet om til et julemarked, og året rundt bliver forelskede par viet i den historiske riddersal på den ældgamle herregård. Tilbage i middelalderen var herregården hovedsæde for landbrug i det nordjyske, og senere blev det anvendt som sommerbolig for de rige ejere.

I dag kan alle borgere i Brovst få glæde af Bratskov. Gå en tur i den smukke park, der hører til den historiske herregård, eller tag på marked eller til koncert i sommerhalvåret.

https://www.youtube.com/watch?v=DfV63nogPV0
mellem hav og fjord

Oplev den fantastiske natur

Brovst har en fantastisk placering, når det kommer til naturoplevelser. Vesterhavet såvel som idylliske skovområder ligger inden for cykelafstand, og der er rig mulighed for, at I som familie kan få en masse naturoplevelser sammen.

2781

Indbyggere

1875

Grundlagt

873

Kommuneareal

Herregården Bratskov

Beliggende i Brovst

Herregården Bratskov
Fredensdal 8
9460 Brovst
Web: jammerbugt.dk
Telefon: 72 57 89 70

Vil du høre mere om
livet i Brovst?

Vi kender alt til Brovst og de muligheder, som du har fået for at bygge et liv med din familie i det nordjyske. Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil høre mere om, hvad Brovst har at byde på for dig og din familie.

Kontakt os her